Zaan Advocaten

Zaan Advocaten is een zeer ervaren, hecht en betrouwbaar team met een nuchtere eigentijdse kijk op juridische zaken. Al ruim 30 jaar bieden wij concrete juridische hulp aan zowel (startende) ondernemers (mkb, zzp) als aan particulieren. Onze gedreven vakspecialisten onderscheiden zich door hun duidelijke en praktische werkwijze in combinatie met kennis en gezond verstand. We kennen alle haken en ogen van het vak en hebben snel zicht op de mogelijkheden en kansen, een groot voordeel dat onze brede en jarenlange ervaring biedt.   Meer weten? Maak een afspraak voor een gesprek.   (Zaan Advocaten is een samenvoeging van Dam Advocaten en Kalf Advocatuur)

Een goede dienstverlening is voor ons, het team van Zaan Advocaten de hoogste doelstelling. Als de klant tevreden is, dan zijn wij het ook. De insteek is in beginsel altijd om in onderling overleg tot oplossing van een geschil te komen. Dat betekent dat heel vaak kan worden voorkomen dat partijen in lange en kostbare procedures terecht komen. Indien een oplossing in der minne niet lukt, of op voorhand niet haalbaar blijkt, dan zal zonder aarzelen voor een stevige aanpak worden gekozen.

ONS TEAM

Ervaren en verbonden. Zaan Advocaten is een samenvoeging van Dam Advocaten en Kalf Advocatuur. Ons team bestaat uit vier advocaten mr. Peter Wieringa, mr. Jaap Jong, mr Kars de Jong en mr. Myrthe Nagtegaal. Ons team kenmerkt zich door grote verbondenheid, enorme ervaring, onderling vertrouwen, maatschappelijke betrokkenheid en open communicatie. Elke zaak hoe groot of hoe klein ook, wordt in het team besproken. Klik op de foto's voor meer informatie per advocaat.

mr. Peter Wieringa

Peter Wieringa studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds 1999 is hij advocaat en eind 2010 heeft hij zijn eigen kantoor opgericht in Zaandam. Peter combineert zijn nuchtere, noordelijke inslag met een sterke drijfveer om het maximale resultaat voor zijn cliënten te behalen:  duurzame en effectieve oplossingen.

'Peter heeft een prettige en vooral praktische manier van aanpakken en combineert kennis en kunde met gezond verstand, service en inzet'. Daarnaast is hij een echte netwerker en verbinder. Hij is lid van de Raad van Toezicht ZVH, lid van het bestuur van de Zaanse Ondernemersdag, Rotary De Zaan - Zaandijk, Ondernemerssociëteit De Corner en erelid van de Junior Kamer Zaanstreek.

mr. Jaap Jong

Jaap Jong studeerde rechten aan de universiteit van Utrecht en zit al ruim 30 jaar in het vak. Jaap werkt voornamelijk voor het Zaanse midden- en kleinbedrijf, doch treedt daarnaast ook op voor particulieren.

Jaap kent zijn klanten door en door en informeert hen continu over relevante ontwikkelingen met betrekking tot hun onderneming, de klant staat altijd voorop. 'Jaap is een vakman pur sang en daarnaast een warm en betrokken mens. Een unieke combinatie nodig in de soms heftige en levensveranderende zaken die Jaap behandelt'.

Jaap Jong is lid van ondernemersnetwerk BNI Zaansupport, het credo van BNI is 'geven loont', een credo naadloos aansluitend bij Jaap's werk- en levenswijze.

mr. Kars de Jong

Kars de Jong studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is een rasechte  Zaankanter en voert een brede procespraktijk. Kars is advocaat sinds 2014 en heeft een frisse eigentijdse kijk op de zaken die hij behandelt. Kars staat zowel ondernemers als particulieren bij.

'Kars is zeer professioneel en heeft een prettige en betrokken manier van communicatie, is geduldig, helder en duidelijk '. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is hij maatschappelijk betrokken binnen de Zaanstreek. Zo is hij lid van de Junior Kamer Zaanstreek en ondersteunt hij vanuit ons kantoor de Stichting Rechtswinkel Noord-Holland Noord.

mr. Myrthe Nagtegaal

Myrthe Nagtegaal is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de VU te Amsterdam en is sinds 2013 werkzaam als advocaat. Haar eerste jaren bij Dam Advocaten en nu  als één van de vier advocaten bij Zaan Advocaten. Myrthe houdt zich bezig met het Personen- en Familierecht, in de breedste zin van het woord. Daarnaast behandelt zij veelvuldig zaken met betrekking tot arbeidsrecht en bestuursrecht.

'Met haar verfrissende en open kijk op de verschillende zaken brengt zij oplossingen dichterbij. Ze treedt zowel binnen als buiten de rechtszaal stevig en daadkrachtig op en is een prettige persoon in de omgang. Ze straalt rust en kennis uit, dat geeft vertrouwen'. Myrthe's aanpak kenmerkt zich door duurzaamheid. Zij heeft als uitgangspunt het bereiken van een goed resultaat dat zich over een langere periode laat gelden.

Zaanadvocaten-advocaten-zaanstreek-juridisch-medewerkers-thea-tamarah

Tamarah en Thea

ONS TEAM HOUDT U GRAAG OP DE HOOGTE VAN ACTUALITEITEN